5 Ağustos tarihinde Nevşehir’den dualarla yola çıkan Hac yolcuları büyük bir özlem ve hasretle bekledikleri beytullah’a kavuştular. Yıllardır Kâbe aşkıyla yanan gönüller Hac farizasını yerine getirmek için çıktıkları kutlu yolun ilk adımı olarak Beytullah’a varıp şirket görevlisi Hasan Hüseyin Karakaya’nın refakatinde ilk umrelerini tamamladırlar. Sevinç gözyaşıyla dualar, tavaf ve Say’ı yapan hacı adayları huzurla otellerine yerleştiler. 

Arife gününe kadar tavaf, dua zikir ve şükürle zamanlarını değerlendirecek olan Elçi turizmin 65 kişilik hacı adayları arife günü arafata çıkıp vakfe yapacaklar ve haccın iki farzından birisi olan Arafat vakfesini tamamlayacaklar.

Bayram günü farz olan ziyaret tavafını da yerine getirerek hacı unvanını alacak olan Nevşehirli hemşerilerimiz haccın diğer menasikini de tamamlayarak Medine’ye geçecekler.

Elçi Turizm yetkilisi
Hasan Hüseyin Karakaya :”Yedi gün yirmi dört saat hacı adaylarımızın hizmetindeyiz. Allahın misafirlerine hizmet etmeyi en büyük şeref olarak görüyor bu yolda gayretle çalışıyoruz. Bizim temel amacımız buradan götürdüğümüz hacı adaylarımıza en güze ve en kaliteli hizmeti verebilmektir. Bunu başardığımıza inanıyorum. Sayılarımızın her geçen yıl bir önceki yıla göre artışı bunu göstermektedir.” dedi.

Hacı adaylarımız ülkemize milletimize dua ettiklerini söyleyerek, Kabeden selam gönderdiler.

Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin.

Elçi Tur. Hac ve Umre Organizasyon

Adres: Lise Cad.Ortaklar Apt. No: 2/3 NEVŞEHİR

Tel: 0 543 453 50 50 - 0 535 458 89 32
https://www.facebook.com/www.elcitur.com.tr/