Nevşehirli Fırıncı esnaflarımızdan 1961 Doğumlu 51 Yaşındaki Arif İnanır vefat etti. Nevşehirli Esnafımız Arif İnanır a Allahtan rahmet diliyoruz. Allah rahmet eylesin.

Ankara da amansız hastalık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bugün öğle saatlerinde hayatını kaybettiği bildirilen Arif İnanır'ın yarın Kurşunlu Camiide öğle namazıa müteakip kılınacak olan Cenaze namazının ardından defin edileceği bildirildi.

Nevşehirli işadamlarından Arif İnanır, yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesini kaybederek vefat etti. Nevşehir’de gıda ve fırıncılık sektöründe halen hizmet vermekte olan, İnanır Kardeşler ve Meydan Gıda unvanlarıyla tanınan işletmelerin sahiplerinden olan Arif İnanır, uzun zamandan beri şeker hastalığı ve böbrek yetmezliği tedavisi görüyordu. ...

 

Nevşehirli işadamlarından 51 yaşındaki Arif İnanır, yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesini kaybederek vefat etti.

 

Nevşehir’de gıda ve fırıncılık sektöründe halen hizmet vermekte olan, 'İnanır Kardeşler' ve 'Meydan Gıda' unvanlarıyla tanınan işletmelerin sahiplerinden olan Arif İnanır, uzun zamandan beri şeker hastalığı ve böbrek yetmezliği tedavileri görüyordu.

 

Halen üyesi bulunduğu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevini de uzun zamandan beri devam ettiren Arif İnanır, rahatsızlığının son haftasında Nevşehir’de ve Ankara’da şeker ve böbrek yetmezliği tedavisi görüyordu. 29 Ekim Pazartesi günü öğle saatlerinde Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat eden, evli ve 3 çocuk babası olan Arif İnanır, 30 Ekim Salı günü öğle namazına müteakip Kurşunlu Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası, Kaldırım Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecek.  Bilal Altunbaş’ında dayısı olan merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Nevşehirli işadamlarından Arif İnanır, yakalandığı amansız hastalıkla mücadelesini kaybederek vefat etti. Nevşehir’de gıda sektöründe halen hizmet vermekte olan, İnanır Kardeşler ve Meydan Gıda unvanlarıyla tanınan işletmelerin sahiplerinden olan Arif İnanır, uzun zamandan beri şeker hastalığı ve böbrek yetmezliği tedavileri görüyordu. Halen üyesi bulunduğu Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevini de uzun zamandan beri devam ettiren Arif İnanır, rahatsızlığının son haftasında Nevşehir’de ve Ankara’da şeker ve böbrek yetmezliği tedavisi görüyordu. Nevşehir esnaflarından Bilal Altunbaş’ında dayısı olan merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.