NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün açtığı ve açmaya hazırlandığı kurslara kursiyerlerin her dönemde ilgisi büyük.

Merkez bünyesinde açılan ve bazıları merkez binasının dışında değişik mekanlarda süren kursların bayan kursiyerler tarafından da çok yoğun ilgi görmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde halen devam eden Çocuk Gelişi kurslarına bayanların ilgisi oldukça büyük. Öte yandan yine bayan kursiyerlerin çoğunlukta olduğu bilgisayar kursları da her geçen gün daha da artan ilgiyle devam ediyor.

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa Özdemir, merkez bünyesinde önümüzdeki günlerde Emlak Danışmanlığı, Aşçılık, Arıcılık, Osmanlıca kurslarının yanında Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında kursların açılmaya devam edileceğini kaydetti.

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ve açılması planlanan kurslarla ilgili bilgi edinmek isteyenlerin merkez müdürlüğünün web sitesinden bilgi alabilecekleri gibi anında online başvuru yapabileceklerine değinen Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Özdemir, Sandık Görevlisi Eğitim Kurslarının da Nisan ayından itibaren başvurularının alınarak kursların açılmaya başlayacağını da sözlerine ekledi.