Nevşehir Valilik toplantı salonunda düzenlenen İl istihdam ve meslek eğitim kurulları toplantısına Vali Abdulkadir Savaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İl Özel İdaresi genel sekreteri Abdulkadir Tatar, Çalışma ve İş kurumu il müdürü İlhan Temel ve kurul üyeleri katıldı.

 

Toplantıda şu gündem maddeleri görüşüldü:

 

1. Önceki Toplantıda Alman Kararların Değerlendirilmesi.

2. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün 2012 yılı faaliyetleri ilk 9 aylık faaliyetleri hakkında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürünün Kurula bilgi vermesi,

3. 2013 yılında Türkiye İş Kurumu tarafından açılacak Girişimcilik Eğitiminin kaç kişilik açılacağına karar verilmesi.

4.Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün 24.07.2012 tarih ve 171905 sayılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Üye Ödemeleri konulu yazıları hakkında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce Kurul üyelerine bilgi verilmesi.

5.Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Kasım/Aralık /2012 aylarında düzenlenecek Kariyer günlerine Kurul Üyesi Kurum ve Kuruluşlar tarafından destek verilmesi hususunda karar verilmesi.

6. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Avanos Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü bünyesinde alan/dal açılması kapanması ile ilgili yazılarının görüşerek karara bağlanması.