Nevşehir'de 1925'ten günümüze 95 yıllık tecrübe ve 4 kuşak aynı kalite ve güvenilirlikle baharat ve aktariye ürünleri Kemikkıran Ticaret'te sizleri bekliyor. 

Geçmişten Günümüze Kemikkıran Ticaret...

Lezzetin görünmeyen kahramanı "Kemikkıran Ticaret" işletme sahibi Mehmet Kemikkıran, yaklaşan bayram sebebiyle tüm Nevşehir halkının mübarek Kurban bayramını tebrik etti. 

Sucuk içi malzemelerini temin edebilir güvenle tüketebilirsiniz.

Şifalı lezzetler diyarı  "Kemikkıran Ticaret" sizleri bekliyor...

Dumanı tüten bir pirinç pilavına taze çekilmiş döktüğümüz karabiber, içtiğimiz sıcacık çorbaya attığımız biraz kırmızı pul biber ya da ciğere döktüğümüz biraz kimyon lezzetini nasıl da değiştiriyor değil mi? Hayatımızın her anında baharat var. Hem lezzet hem sağlık açısından baharatların önemini belki her an elimizin altında olması sebebiyle fark etmiyor olabiliriz. Fakat baharatların insanlık tarihinde inanılmaz bir önemi var. Baharatlar her zaman çok önemli olmuş ve olmaya da devam ediyor. Çünkü baharatlar sadece lezzet için değil hem şifa hem hastalıklara karşı da iyi bir koruyucu olma özelliğine sahip. Bahar Arapçada koku anlamına gelir. Baharat ise çoğulu yani kokular demektir. Türkçede yeniden çoğul yapılarak "baharatlar" olarak yerleşmiş. Türkçede baharata "ıssı ot" denilirmiş. Aroma sözcüğü ise Yunanlıların baharat için kullandığı eski bir kelime.

Adres: Camicedit Mah. Tahmis cad. Uzer Sarrafiye Yanı. No:72 Nevşehir
Mehmet Kemikkıran
Tel:0 532 514 39 38