Nevşehir Mado Cafe & Restorant'da Pasta ve Börek çeşitleri,Çorbalar,Köfte,Mantı ,Gözleme,Izgara,Kebap,Köy ve Klasik Kahvaltı,10 un üzerinde yemek çeşitleri ve Yaş pasta Kuru pasta çeşitleri ile sıcak ve soğuk sıcak içecek çeşitleriyle 7'den 77'ye Tüm Nevşehir Halkını nezih mekanında sizleri sevdiklerinizle birlikte misafir etmeyi bekliyor...

Nevşehir Mado vatandaşlarımızdan büyük ilgi ve beğeni görürken,Cafe yanında Yemek çeşitleriylede günlük yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Ferah ve sıcak atmosferiyle Nevşehirlilerin beğenisini kazanan Nevşehir Mado, haftanın her günü 07:30 ile 24:00 saatleri arası hizmet veriyor...


Afiyet olsun...

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir Damak Tadı ve lezzetine farklı bir anlayış ve hak ettiği kaliteyi getiren Nevşehir Mado'nun Nevşehirimiz için hayırlı olmasını diliyoruz...


NEVŞEHİR MADO CAFE & RESTORANT

Firmamız 15.06.2009’dan bu yana Nevşehir halkına büyük hizmet vermektedir.

Yemek olarak: 2 çeşit çorba 10’dan fazla yemek çeşitiyle hizmet veriyor .

Çorbalar Mercimek ve Domates çorbası...

Yemek olarak çoban kavurma, çeltik kebabı, soslu köfte, cızbız kasap köfte, et çöp şiş, tavuk çöp şiş, mado mantı, içli köfte, et dürüm ve tavuk dürüm çeşitlerimiz bulunmaktadır.

 

Salata olarak: acılı ızgara bonfile salata, bademli tavuk salata , ahirdağı salata,tonbalıklı mevsim salata , Akdeniz salata ve mado keçi peynirli salata çeşitlerimiz bulunmaktadır.

 

Kahvaltı bölümü olarak geniş bir konsepte sahip madomuzda kahvaltı olarak gerçek köy kahvaltısı klasik kahvaltı ve kahvaltılıklarım bulunmaktadır. Omlet çeşitleri, menemen, sahanda yumurta, sucuklu yumurta, su börek çeşitler, özel tostlar, sandviç çeşitleri, gözleme çeşitleri, hamburger ve ekmek arası keçi sucuğu çeşitlerimiz bulunmaktadır.

 

Şerbetli ve sütlü tatlılar.

Şerbetli özel tatlılar: özel fıstıklı baklava, fıstıklı şöbiyet, fıstıklı tel kadayıf, cevizli ev baklavası ve fıstıklı sarma tatlısı.

 

Yeni olarak şerbetli tatlılarımız: sıcak künefe, sıcak fıstıklı tel kadayıf, sıcak kaymaklı tel kadayıf, sıcak fıstıklı burma kadayıf, sıcak peynirli burma kadayıf, sıcak kaymaklı burma kadayıf,  fıstıklı cimcik,  fıstıklı bülbül kadayıfı, fıstıklı sarı burma ve bal börek  tatlı çeşitlerim yeni ürünlerimdendir.

 

Sütlü tatlı olarak: fırın sütlaç, supangle, profiterol, kazandibi ve light kazandibi tatlılarımız bulunmaktadır. Yeni sütlü tatlım, creme brule

 

Yaş pastalar.

Servis yaş pastalar: çikolata, çikolata fıstıklı, meyveli, tramisu, mozaik pasta vecevizli ıslak kek pasta ürünlarımdır.

 

Yeni pastalarım: frambuazlı, krokanlı, kestaneli tramisu saviordi cup pastalar ve dondurmalı pastalar

 

Paket yaş pastalarım: çikolatalı,meyveli, frambuazlı, profiterollu, kestaneli ve fındık kremalı ürünlerim bulunmaktadır.

 

Special tatlı ürünlerim:

Özel waffle tatlılar, özel sufle tatlılar, meyveli fondue

 

Yeni special tatlılar: dondurmalı meyve tabağı, dondurma dolgulu profiterol , sıcak ekmek arası dondurma, çıtır katlar arası dondurma , bonbon dondurma, acıbadem arası dondurma, tartoletli dondurma, makaron arası dondurma, parmak dondurma ve light dondurma yeniürünlerimizdir.

 

Special dondurmalarımız: şehzade katları, saltanat tepesi, sultan kayığı saray tepsisi ve saraylı kesme dondurma tabağı special yeni ürünlerimizdir.

 

Taze içeceklerimiz: taze portakal suyu, nar suyu, taze havuç ve elma suyu

 

Yeni taze içeceklerimiz: taze enerji deposu,  taze güne mutlu başlayın, maksimum güç ve vitamin deposu.

 

Special içeceklerimiz: omsalı şerbetleri demirhindi şerbeti,kırmızı meyve şerbeti vs.

 

Madomuz 2014 yılı için özel yeni dış ve bahçe dizaynıyla ve yeni yüzüyle hizmetinize başlamiştır.

 2009 YILINDA NEVŞEHİRDE İLK FRANCHİSİNG SİSTEMİ İLE KURULMUŞ OLAN MEKANIMIZ; YENİLİKLERİYLE NEVŞEHİRDE İLK OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.
Açıklama
öğle yemeği saatlerinde 12:00-14:00 arası ev yemeği servisimiz bulunmaktadır...

Yemek Türleri
Izgara
Kahvaltı
Brunch
Krep
Fast Food
Fondü
Yemek Tezgahı
Sosisli Sandviç
Pizza
Sandviç
Steak House
Türk
Vejetaryen

Hizmetler
Rezervasyon Kabul Ediyor
Rezervasyon Şart Değil
Gruplara Uygun
Çocuklara Uygun
Al Götür
Paket Servis
Yemek
Garson Hizmeti
Dış Mekan