Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası ile Ticaret Borsası’nın birlikte düzenledikleri bayramlaşma bu yıl yapılmadı. Bu kamuoyunda büyük şaşkınlık yarattı.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın ortalarda görünmediği dikkatlerden kaçmazken, Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, Protokol, Birlik ve Ak Parti bayramlaşmalarına katılması ile dikkat çekti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası toplantı salonunda geçtiğimiz yıllarda Borsa ile birlikte düzenlenen bayramlaşma programının bu ramazan bayramında düzenlenmemesi her iki oda başkanının aday mısınız, değil misiniz sorularına muhatap olmamak için alınan bir karar olduğu ifade ediliyor.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız’ın ve Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök’ün ortak kararıyla alındığı belirtilen bayramlaşma düzenlenmemesi kararının Kurban bayramında da sürüp sürmeyeceği merak konusu.

Bu arada bugünlerde adaylığını açıklayabileceği ifade edilen Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı Mehmet Arif Parmaksız’ın olası adaylık açıklamasının ardından Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök’ün de yeniden oda başkanlığına adaylığını açıklayıp açıklamayacağını önümüzdeki günler gösterecek.
Haber:Ali Çamur