Nevşehir’de Aksaray yolu üzeri 5. Kilometrede kurulu bulunan Özel Organize Sanayi Bölgesinde alt yapı ve yol yapım çalışmaları nihayet başladı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider FİB Haber Merkezimize Özel şu açıklamalarda bulundu.

 

Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesi hakkında FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında, Seçimden önce verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğu yaşıyoruz dedi. Gizligider açıklamasında, İlimizin en önemli dinamiklerinden yatırımcılarımızın bulunduğu OSB de ki sıkıntıların giderilmesi alt yapı ve yol konusunda ki eksikliklerin giderilmesi hususunda ilk olarak Nevşehir'deki Özel Organize Sanayi Bölgesine, Maliye Bakanlığı tarafından tahsis edilen 2 milyon TL ödeneğin aktarımını yaptık.

 

Sonrasında ihalemizi yaparak bir an önce çalışmalar başlanıldı.İlk olarak buranın Su şebekesi yapıldı.

Biz Nevşehir Özel OSB’deki sorunların çözümüne ilişkin olarak Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte seçimden önce halkımıza söz vermiştik. Nevşehir  İl özel idaresine aktarılan paranın bir kısmını OSB de ki üst yapım çalışmaları için ayırdık. Çok şükür İhalesi yapıldı ve Alt yapı ile yol yapım çalışmalarına başlanılarak şuan hızlı bir şekilde devam ediyor. Allah kısmet ederse vatandaşlarımızın özlemlerini gidererek bu sene içinde kış gelmeden tamamlanmasını planlıyoruz dedi.

Nevşehir Milletvekili Gizligider; Halkımıza Verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz.Nevşehir Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yeni yıl için hedefimiz ise 2013 yılının açılışlar yılı olmasını diliyoruz.