Nevşehir'de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek bayramlaşma töreninin, bayramın 1.günü gerçekleştirileceği bildirildi.

 

Nevşehir'de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek bayramlaşma töreninin, bayramın 1. günü gerçekleştirileceği bildirildi.

 

Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi'nin ortaklaşa gerçekleştirileceği geleneksel bayramlaşma töreni, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde 19 Ağustos Pazar günü 11.30-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 

Geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, Nevşehir protokolü, Nevşehir'deki siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlarla bayramlaşacak.

 

Bu arada, bayramlaşmaya katılacaklara, Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulacak.

 

Bayramlaşma 19 Ağustos Pazar günü  Birlik binamızda yapılacaktır.

Nevşehir Esob'da Bayramlaşma

 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB)'nde, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlenecek.19 Ağustos Pazar günü saat 13.30-14.30 arasında yapılacak olan bayramlaşma töreni ESOB hizmet binasında gerçekleştirilecek.

 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (esob)'nde, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlenecek.

 

19 Ağustos Pazar günü saat 13.30-14.30 arasında yapılacak olan bayramlaşma töreni esob hizmet binasında gerçekleştirilecek. Törene Nevşehir protokolünün yanı sıra esnaf odaları başkanları ve esnaf ve sanatkarlar katılacak