Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Oruç Irmak Gaziantep te 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiği Terör olayına ilişkin olarak FİB Haber Merkezine yaptığı yazılı açıklamasında Terörü lanetleyerek kınadı.

 

Gaziantep Şehitkâmil ilçesindeki bomba yüklü bir aracın teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 9 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, birçoğu ağır olmak üzere 60'tan fazla vatandaşımızın da yaralandığı haberini büyük bir üzüntü ve tepkiyle öğrendik.

 

Masum insanların canlarına acımasızca kasteden ve Mübarek Ramazan Bayramı'nın sevincini sabote etmeye yönelik gerçekleştirilen bu vahim saldırı gönül dünyamızda derin yaralar açmıştır. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu saldırılara şüphesiz ki sessiz kalınmayacaktır..

 

Türkiye genelinde; çalışma arkadaşları ve aileleriyle birlikte muhasebe meslek camiasının 500 bini bulan onurlu çalışanları adına  “Birliğimizi, dirliğimizi, sevincimizi Gaziantep'te gerçekleşen hain terör saldırısı ile bölmek isteyen terör örgütünü lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, Türkiye'ye baş sağlığı geride kalan ailelere sabır ve güç diliyoruz”

 

Bugün “Yapılanların/yapılmayanların gözden geçirilmesi, doğru veya yanlışların ortaya konulması” günüdür.  Yani herkes için “Vicdan Muhasebesi Günüdür!”

 

 

 

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası adına

Oruç IRMAK

Oda Başkanı