Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç,tekrar Rektör seçilmesinin ardından gelen tebrik ve kutlamalarla hayırlı olsun ziyaretleri kabülunden sonra  ziyaretlerini yoğunlaştırdı.Önce kimsesiz çocukları ziyaret eden Rektörümüz Kılıç sonra Nevşehir Baro Başkanı Avukat Fahri Korucu’yu ziyaret etti.
Ayrıca Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinide ziyaret etti.

Rektör Kılıç’tan Nevşehir Baro Başkanı Kurucu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Baro Başkanı Avukat Fahri Korucu’yu ziyaret etti.

 

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç beraberinde Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek ile, 06 Ekim 2012 Cumartesi günü yapılan seçimle yeniden Nevşehir Baro Başkanı seçilen Av. Fahri Korucu’yu makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretlerinde yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi. 

 

Baro Başkanı Av. Fahri Yıldız ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüze teşekkürlerini sundu.

Rektörümüzden Kimsesiz Çocuklara Ziyaret

10/10/2012

 

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Nevşehir Yetiştirme Yurdunda kalan kimsesiz çocukları ziyaret ederek öğle yemeğini birlikte yedi. 

 

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yanı sıra Üniversitemiz Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nimet Karataş, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Okutman Rahşah Kolutek’in Nevşehir Yetiştirme Yurdunu ziyaretlerinde kendilerini Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ve Nevşehir Yetiştirme Yurdu Müdürü Mustafa Okgerman karşıladı.

 

Öğle yemeğini yurtta kalan çocuklarla birlikte aynı masada yiyen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindekiler, çocuklarla sohbet  ettiler.

 

Daha sonra yurt ve yurtta kalan öğrencilerle ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a bilgiler veren  Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ve Yurt Müdürü Mustafa Okgerman, yetiştirme yurdunda 13-18 yaş arası 48 çocuğun bulunduğunu, bunlar arasında Irak, Pakistan ve Afganistan uyruklu çocukların da yer aldığını ve bakımından eğitimlerine kadar her şeye büyük önem verdiklerini belirtti.

 

Kimsesiz çocukların bakımının ve yetiştirilmesinin ulvi bir görev olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, bir anne olarak çocuk yetiştirmenin önemini en iyi bilenlerden biri olduğunu ve her türlü ortak çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

 

Ziyaret sonrasında Rektörümüz ve beraberindekiler çocuklarla birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi