Nevşehir Valilik binasında onarım tadilat ve bakım çalışmaları kapsamında Nevşehir Valilik katı tamamlanmasından sonra şimdi diğer birimler için üst katlarda da çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Nevşehir Valilik Binasında tadilat ve onarım işleri sürüyor.1985-86 yılında hizmete giren Nevşehir Valilik binası 23 yıldır hiç tadilat görmeyen hizmet binasında tadilat ve onarım işlerine başlanmasının ardından ilk olarak Valilik katı tamamlandı.

Valilik Binasında süren tamirat ve onarım sebebiyle Valilik katının üstünde devam eden çalışmalar Nüfus İdaresi ve diğer hizmet Daire müdürlüklerinde bazı aksamalara neden oluyor. Tamirat ve onarım nedeniyle birimlerinde çalışan memurların üzerlerine kışlık kıyafetler giydikleri, buna rağmen üşüdükleri belirtildi. Yine Tadilat çalışmalarını mesai saatlerinde devam ediyor olması sebebiyle işlerini görmek isteyen vatandaşlarda sistem çökmesi internet bağlantılarının kopması gibi hasılı sebeplerle müşkül duruma düştüler.

Açıkçası hafta içi mesai saatlerinde devam eden çalışmalar sebebiyle çok sağlıksız ortamda hizmet vermeye çalışan memurlar ve vatandaşlar daha modern ve daha sağlıklı bir şartlara sahip olabilmek adına anlaşılan bir süre daha dişlerini sıkmak zorunda kalacaklar.