Nevşehir’de yıllardır dile getirilen, Pazar esnafını yaz aylarında toz’dan, Kış aylarında ise çamur’dan bezdiren Pazar görüntüleri artık sona eriyor.

Yeni Pazaryeri 2 Aralık 2012 tarihinden itibaren halkımızın hizmetine girecek. Nevşehir Belediyesinin Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası başkanlığı ile birlikte yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda aslında aylar öncesinden tamamlanan Pazaryerinin pazarcı esnafının iki bayram daha mevcut Pazar alanında kalmak istemeleri nedeniyle bugüne kadar açılmadığı belirtilmişti.

Ülkemizin en modern ve işlevsel Pazar alanlarından biri olacak yeni pazaryerinde halkımız sebze, meyve gibi ürünlerin dışında çok sayıda ürüne de bir alışveriş merkezi rahatlığında ulaşacağı belirtildi.

İçerisinde pazaryerine gelecek çocuklu aileler için çocuk emzirme odasının bile yer alacağı yeni modern Pazaryerinde 10’a yakın değişik yelpazede hizmet sunulacak.

Sebze ve Meyve satan esnafların yanı sıra tuhafiye, zücaciye, peynir, balık gibi çok geniş ürün yelpazesinin yer alacağı yeni modern pazaryerinde ayrıca güvenlikte en üst düzeyde bulunacak.

Pazaryerine adım atan herkesin sigortalanacağı modern Pazar alanında ayrıca esnaflar tek tip önlük giyerek halka hizmet verecek. Alışveriş merkezleri rahatlığında hizmet alacak olan halkımıza ayrıca ücretsiz servis kolaylığı da sunulacak.


Haber:Tolga Karaca