Nevşehir Belediyesi tarafından Nevşehir’in en önemli yerleşim alanlarından biri haline gelen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki yeni TOKİ bloklarının bulunduğu alanda  çocuk oyun  alanı ve Dinlenme Parkı’nın yapımı aralıksız devam ediyor.
Yeni TOKİ bloklarında oturan vatandaşların boş zamanlarında dinlenebilmeleri ve bölgedeki çocukların rahat ve güvenli ortam içerisinde oyun oynamaları amacıyla Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaklaşık 3 bin 160 metrekarelik bir alanda oluşturulmaya çalışılan çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı, bölgede büyük bir boşluğu dolduracak.
VATANDAŞLAR İÇİN SOHBET 
Halen 3 bloktan oluşan yeni TOKİ bloklarında oturan vatandaşların bir araya gelip sohbet ederek vakitte geçirmeleri amacıyla ahşaptan kapalı bir alanında yer alacağı çocuk oyun alanı ve dinlenme parkında ayrıca yürüyüş  yolları, oturma bankları, çocuk oyun grubu ve su havuzu yer alacak.
Çeşitli türde fidanların yanı sıra süs bitkilerinin de ekimi ile yeşil bir görüntünün de oluşturulmasının planlandığı çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı  önümüzdeki günlerde bölge halkının hizmetine sunulacak.