Nevşehir’de kültür ve sanatın buluştuğu ana merkez konumundaki Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılan Nota eğitimi ve Müziksel İşitme Okuma Dersi  için başvurular halen devam ediyor.

Müzik alanında yetenekli çocuk ve gençlerin yanı sıra vatandaşlara , sürdürülebilir bir müzik kültürünün yaygın şekilde ortaya konulması amacıyla daha önceden müzik enstrümanları kullanma eğitimleri de veren Nevşehir Belediyesi, müziğin en vazgeçilmezlerinden biri konumundaki Nota konusunda eğitim çalışmalarını artırdı.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ait Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde müzik öğretmeni  Burak Varol tarafından verilen Nota Eğitimi  ve Müziksel İşitme ve Okuma Dersi, Salı v e Çarşamba  günleri  16.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen Nota Eğitimi  ve Müziksel İşitme ve Okuma Dersine katılmak isteyenler şahsen veya velileri aracılığıyla mesai saatleri içerisinde   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilecekler.