Aslen Nevşehir'in Acıgöl ilçesinden olan Burak Kartal, O Ses Türkiye sahnesinde İbrahim Tatlıses'in 'Ben İnsan Değil Miyim' şarkısını seslendirdi. 

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye yarışmasına bu akşam katılan Burak Kartal, stüdyodaki herkesi oldukça etkiledi. Söylediği Ben İnsan Değil Miyim isimli şarkı ile dört jüriyi de döndürmeyi başaran Burak’ın, O Ses Türkiye serüveni de başlamış oldu. 

Burak Kartal | Ben İnsan Değil Miyim |  Nevşehir (17 Ocak 2020)

İşte Türkiye'nin en güçlü sesi Nevşehir'den Burak Kartal'ın Performansını izlemek için TIKLAYINIZ!

Nevşehirli yarışmacı Burak Kartal, sergilediği başarılı performansı ile 4 juri üyesininde dönmesini başarırken, jüri üyeleri, Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Seda Sayan’dan övgü dolu sözler aldı. Sesi oldukça beğenilen Burak, bu akşam seyircilerin isteğiyle şarkısını ikinci kez seslendirdi ve kendine özgü ses tarzıyla herkesin dikkatini çekti. Jürilerden Murat Boz, Seda Sayan’ı; Beyaz ise Hadise’yi blokladı. Burak Kartal juri üyelerinden Beyazıt Öztürk'ü seçti. 

Burak Kartal Kimdir?

Burak Kartal 26 yaşında rock sanatçısı üniversite öğrencisi Nevşehir Acıgöl doğumlu Ankara'da yaşıyor. Hayko Çepkine olan benzerliği ile dikkatleri çeken yarışmacı 8 senedir sahnelerde. Annesi ve arkadaşları ile katıldığı O ses Türkiye yarışmasında 4 evet aldı. Beyazıt Öztürk'ün seçerek 2. Tura devam etti.

İbrahim Tatlıses'in ben insan değil miyim parçasını rock müzik olarak seslendiren Burak Kartal, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında annem benim en büyük destekçim diyerek Nevşehir Halkınada Selam Olsun" dedi.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak değerli Nevşehirli hemşehrimiz Burak Kartal'a başarılar diliyoruz.