Nevşehir de çiftçilerimizin sorunları masaya yatırılıyor. Nevşehir de genel anlamda tüm çiftçilerimizin yaşadıkları sıkıntılar ve çözüm yollarının araştırılması durum tespitlerinde bulunulması amacıyla Önümüzdeki Cumartesi günü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının üst düzey bürokratlarının Nevşehir’e gelerek sorunun tespiti için bir toplantı gerçekleştireceği belirtildi.

 

Tarım Bakanlığından gelecek üst düzey yetkili isimlerin katılımlarında Nevşehirli çiftçilerimizin sorunlarının masaya yatırılacağı bu önemli toplantıda kısa orta ve uzun vadede bu sorunların çözümüne ilişkin durum tespiti yapılarak çözüm yolları araştırılacak.

 

Özellikle Nevşehir AK Parti Milletvekillerimizin Nevşehir il ilçe ve belde ziyaretleriyle vatandaş buluşmalarında çiftçilerimizin sorunlarını dinleyip bunları teker teker not tutup rapor ederek,Nevşehirli çiftçilerimizin durumunu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Başbakanımız Sayın Erdoğan a iletilmesi sonrasında Nevşehir Milletvekillerinin bu girişimi konunun çözümüne ilişkin olarak ilk adımların atılması çiftçilerimizde büyük memnuniyet yarattı.  

Patateste yaşanan sorunlar başta olmak üzere Nevşehirli çiftçilerimizin her zaman yanında olan ve baştan bu yana duyarlı bir yaklaşım sergileyen AK Partili Vekillerin ve Sayın Başbakanımız Erdoğan ın yakın ilgisi gerek çiftçilerimiz gerekse kamuoyunda memnuniyetle karşılandı.

Zira Nevşehir Çiftçisi üreticisinin sorunları direk olarak Nevşehir de ticari yaşantıyı etkilediği biliniyor…