12.10.2018 Cuma günü geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanan Nevşehirli gazeteci Mustafa Ferveren'i spor ve siyaset dünyası yalnız bırakmıyor.

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nevşehirli değerli hemşehrimiz Rasim Arı, Ferveren'i evinde ziyaret etmiş geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu. Ferveren’i bugünde Milliyetçi Hareket Partisinden Nevşehir merkez belediye başkan aday adaylığını açıklamaya hazırlanan Doç. Dr. Özden Taşğın ve  TFF Nevşehir İl Temsilcisi Tolga Karaca ziyaret etti. Taşğın ve Karaca, Ferveren’e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni etti.

Ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduğunu ve moral depoladığını söyleyen Ferveren; Beni gerek telefonla, gerek mesajlarla arayan gerekse bizzat evime ziyarete gelen tūm dost ve sevdiklerime teşekkürü bir borç bilirim. İyi ki varsınız. Allah sizlerden razı olsun. İnşallah Çarşamba günü Nevşehir Belediyespor'umuz Tire 1922'yi yenerek bana bir başka mutluluk verirler. Tüm dualarım onlarla" dedi.