Nevşehir in Acıgöl ilçesine bağlı Yuva köyü nüfusuna kayıtlı olan ve İstanbul da Geri Dönüşüm İşiyle uğraşan önemli İş Adamlarımızdan 1962 doğumlu Abdullah Yaşar ın bu sır kayboluşunun ardından üç gün geçti.

En son dün Telefonla oğluyla görüştüğü belirtilen Değerli hemşerimiz ve İş Adamımız Abdullah Yaşar üç günlüğüne tatile çıktım beni aramayın dedi.Bunun üzerine Oğluda babasına; - Neredesin Baba, üç gündür İstanbul Polisi seni arıyor deyince telefonu hemen kapattığı belirtildi.

Maddi durumu iyi olduğu belirtilen iş adamımızın Fidye için kaçırılımış olduğu şüphesi ağırlık kazandığı belirtiliyor.

Şuan Kartal Belediye Başkanlığı yapan Nevşehirli Dr. Altınok Öz tarafından ilk olarak kurucu Başkanlığı yaptığı sonrasında Başkanlığa seçilmesiyle bu görevi bıraktığı Marmara Geri Dönüşümcüler Yapı Kooperatifi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinide sürdüren Kıymetli hemşerimiz İş Adamı Abdullah Yaşar ın bir an önce Ailesine Sağlıklı bir şekilde kavuşması için dua ediyoruz.

İlerleyen günlerde bir gelişme olursa FİB Haber de sizlerle paylaşacağız . Tüm temennimiz Hemşerimizin güzel haberlerini sizlere aktarmak istiyoruz.

Unutulmamalı dırki hayatta herşeyin çaresi bulunur. Çözümü olmayan hiçbir problem yoktur. Elbette İnsan olarak hepimizin hataları yanlışları günahları vardır. Önemli olan hatadan en kısa sürede dönebilme erdemliğidir. İnanıyoruz ki eğer ki bu bir Fidye için kaçırılma olayı ise madden zaten istenildiğinde gönül rızasıyla bu kesinlikle halledilebilecek bir konu.
Zaten hemşerimiz iş adamımız Sayın Abdullah Yaşar da hayır seven etrafına faydalı olan gecesini gündüzüne katarak çalışıp çabalayıp alın teriyle helaliyle kazanıp bunu paylaşmasınıda bilen birisidir.Hayırlarının kendisine mutlaka döneceğinden hiçbir şüphemiz yoktur.

Diğer başka bir pencereden bakıldığında da İş Adamımız Sayın Abdullah Yaşar beyin yoğun işleri içerisinde yorgunluğunu sakin sessiz bir yerde dinlenerek stres atmak adına bir yerlerde dinleniyorda olabileceği düşünceside bizlerde hakim. İnanıyoruz ki en kısa sürede tatilinden dönüp sevenlerinin meraklarını dindirecek ailesine yuvasına ve hemşerilerine kavuşacaktır.