Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezi tarafından başlattığımız kampanyada  "Nevşehirli Genç kız yaşama tutunmak için yardım bekliyor..." haberimizle gündeme getirdiğimiz ve büyük ses getiren haberimiz sonrası Nevşehirli hayırseverlerimiz ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver kalp hastası 16 yaşındaki Selin için kayıtsız kalmamışlardı.

Nevşehir’de doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan  ve maddi imkansızlıklar nedeniyle ameliyat olamayan 4 çocuklu Kaynar ailesinin en büyük kızı 16 yaşındaki Selin Kaynar’a ameliyatı için ilk müjdeli haberi, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in vermesiyle, Selin ve Kaynar ailesinde ümitsiz bekleyiş yerini mutluluk ve umuda dönüşmüştü...

Umuda Yolculuk Başladı !!!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in talimatı ile kalp hastası Selin için gerekli tüm işlemler tamamlandı ve Nevşehirli genç kızımız ailesi ile birlikte önce İstanbul'a sonra, Amerika'dan gelen Doktorundan özel randevu alınarak Yunanistan'a uçtu.


Baba Cumhur Kaynar, bugüne kadar 3 ameliyat geçiren ve sağlığına kavuşması için 4. ve son ameliyatı geçirmesi    gereken kızı Selin’e uzanan bu yardım eli için Belediye Başkanı Ünver’e , hayırseverlerimize ve fibhaber.com'a teşekkür etti. Baba Cumhur Kaynar, ayrıca kızım için bu önemli ameliyat öncesi herkesin dua etmesini istiyoruz," dedi.
Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen'in, Bu Ameliyata ilişkin olarak birerbir görevlendirilerek ilgilendiği Selin için artık geri sayım başladı.

Şimdi Selin ve ailesi ameliyat olacağı günü sabırsızlıkla bekliyor ... Selin'in önümüzdeki bir kaç gün içerisinde ameliyata alınacağı belirtildi.
 
"UMUTLA BEKLİYORUZ"

Nevşehirli 16 yaşındaki Kalp Hastası Gülçe Selin Kaynar ; Şuan ne hissettigimi size anlatamam cok mutluyum sizlere ne kadar tesekkur etsem az sayenizde sagligima kavuscam insallah Allah yardim edenlerden de etmeyenlerden de razi olsun oncelik olaran Sn. Nevşehir Belediye Baskanimiz Hasan Ünver'e ve diğer yardim severlere de cok tesekkur ederim maddi olarak yardim etmek isteyip te edemeyenlerde var onlardan da Allah razi olsun biliyosunuz benim dua'ya da ihtiyacim var. Herkesin dualalrını bekliyorum. Saygilarimla... Selin Gulce KAYNAR
Selin'in babası Cumhur Kaynar'da : Tarif edilemez mutluluk içinde olduğunu belirterek "Fibhaber.com 'a bizim sesimizi duyarlı insanlara duyurarak sıkıtımızı paylaştığı için ailem ve ben çok çok teşekkür ediyorum. Ayrıca özellikle Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver'den de Allah razı olsun, bize öncülük edipte bizimle ilgilendiler çok çok teşekkür ediyorum bütün herkese" dedi.

Bizlerde www.fibhaber.com olarak Başta Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'e, Nevşehirli tüm sağ duyu sahibi hayırseverlerimize , Avrupadaki Ali Can ve gurbetçilerimize, dualarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun hepinizden. Şimdi artık 'Dua zamanı ' ve kızımızın ameliyat sonrası sağlığına kavuşarak bir an önce Nevşehir'e dönmesini bekliyoruz.