Yeni bir yıla sayılı günler kala Nevşehir'de satışa çıkarılan milli piyango biletlerinin yaklaşık yüzde 60’ı satıldı.

Yılbaşı özel çekiliş biletleri arasında ise en çok çeyrek bilete rağbet gösteriliyor.

Yılbaşına 11 gün kala insanların yoğun ilgi gösterdiği ve büyük ikramiyenin de 55 milyon TL olduğu yeni yıl biletleri satışa çıkalı 21 gün oldu. Tam 50, yarım 25, çeyrek ise 12,5 liradan satılan yeni yıl biletlerini Nevşehirliler talih kuşunun kendilerine çıkması için satın alıyor.

Milli piyango bileti satıcıları, milli piyango biletlerine geçen yıla oranla bu yıl vatandaşların daha çok ilgisi olduğunu ifade ederek yılbaşına 11 gün kala Nevşehir'de yaklaşık olarak biletlerin yüzde 60’ının satıldığını söyledi.

En çok Çeyreğe Rağbet Var...

Her yıl olduğu gibi bu sene de büyük ikramiye birçok kişinin hayallerini şimdiden süslemeye başladı. Vatandaşların özellikle çeyrek bilete yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Milli Piyango bilet satıcıları, “Vatandaşlar herhalde ekonomik sıkıntıdan dolayı çeyrek soruyor. Ayrıca sahte bilet konusunda halk artık bilinçlendi. Ama yine de dikkat etsinler. Kimliği olmayandan bilet almasınlar” diye konuştu.

Biletlerin yılbaşı yaklaştıkça daha fazla talep gördüğüne dikkat çeken bilet satıcıları, vatandaşa aldıkları yılbaşı biletinin arkasına ismini, soy ismini, adresini, telefon numarasını ve TC kimlik numarası yazdıktan sonra imzasını atmasını önererek, “Bu şekilde bilet senet gibi olur.

Bileti kaybetse bile ikramiyeyi ondan başka kimse alamaz. Başka biri sizin adınıza Milli Piyango İdaresi’ne gitse bile yetkililer biletin arkasında yazan ismi sorar. Ama bu sadece büyük ikramiyede olur. Amortilerde olmaz” diye konuştu.

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ise yaptığı açıklamasında Vatandaşlara Piyango Uyarısında bulunarak "Bilet Almayın, Bu Günaha Ortak Olmayın" dedi. İşte o açıklamalar...

(ÖZEL HABER) NEVŞEHİR İL MÜFTÜSÜ YAKUP ÖZTÜRK’TEN PİYANGO UYARISI:

(ÖZEL HABER) NEVŞEHİR İL MÜFTÜSÜ YAKUP ÖZTÜRK’TEN PİYANGO UYARISI:

(ÖZEL HABER) NEVŞEHİR İL MÜFTÜSÜ YAKUP ÖZTÜRK’TEN PİYANGO UYARISI:

(ÖZEL HABER) NEVŞEHİR İL MÜFTÜSÜ YAKUP ÖZTÜRK’TEN PİYANGO UYARISI: