NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesi ile Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanlığı işbirliği ile ilimizde bulunan 200 Şehit Ailesi ve Gazileri ile birlikte 4 otobüs Konya iline günü birlik ziyaret gerçekleştirildi.

Bu ziyaret kapsamında Mevlana türbesi ziyareti Şemseddini- Tebrizi türbesi, Alaaddin tepesi, Tavusbaba türbesini ziyaret eden Şehit Aileleri ve Gaziler geziden son derece mutlu kaldı.

Vatan Şahitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, “Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle rehberlerimiz ve imamlarımızla dua ederek manevi havayı teneffüs ettik. Konya'nın en meşhur yeri olan Meram bağlarında güzide mekanında öğle yemeği yedik. Bize bu geziyi tertip eden Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'e çok teşekkür ederiz. Allah ondan razı olsun. Ülkemizin birlik ve beraberliğine dualar ettik. Bize destek olan Sayın Başkanımıza dua ettik. Malum daha öncede 200 Şehit yakını ve Gazi ile Çanakkale ye Özel Uçakla Şehitlik ziyareti gerçekleştirmiştik. Şehit Aileleri ve Gaziler daima bu ülkeyi seven hizmet edenlerin en başında ve yanında yer almaktadır. Yakıp yıkan taraf hiç olmamıştır. Vatanseverlik bu olsa gerek” açıklamalarında bulundu.