Nevşehir’de doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan 16 yaşındaki Selin Kaynar, hayırseverlerimiz ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in kendisine sahip çıkması sonrası şimdi ameliyat olmak için gittiği “Umut“ Yolculuğunda tedavisine başlandı.

Nevşehirli Kalp hastası 16 yaşındaki geç kızımız Selin Kaynar, ameliyat olmak için gittiği umut yolculuğunda çekildiği fotoğrafı paylaşarak, tüm Nevşehirli hemşehrilerinden dua beklediklerini söyledi.

16 yaşındaki Selin Kaynar, hem çok heyecanlıyım hemde sağlığıma yeniden kavuşacağım içinde çok mutluyum. Bir kez daha Buradan Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e, ekibine ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Kalbim şuan sağlığıma yeniden kavuşmak için atıyor. Hepinizin dualarına ihtiyacım var. Allaha'a emanet olun dedi.

Anjiyo oldu Ameliyat haftaya...

Selin'in babası Cumhur Kaynar'da açıklamasında, "Kızım Selin şuan anjiyo oldu... Haftaya ameliyat olacak.Allah'ın izniyle inşallah başladık, şükürler olsun rabbim hayırlısını versin,hepinizin dualarınıza ihtiyacımız var herkese slm ederim" dedi.


Bizlerde www.fibhaber.com olarak Başta Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'e, Nevşehirli tüm sağ duyu sahibi hayırseverlerimize , Avrupadaki Ali Can ve gurbetçilerimize, dualarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun hepinizden. Şimdi artık 'Dua zamanı ' ve kızımızın ameliyat sonrası sağlığına kavuşarak bir an önce Nevşehir'e dönmesini bekliyoruz.