Nevşehirspor GK. kulübünün başkanlığını yapan değerli iş adamı Muzaffer Leblebici, görevini bıraktığını duyurdu.

Nevşehirspor GK. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, bir mektup yazarak istifa ettiğini duyurdu.

Nevşehirspor GK. Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamasında; Nevşehirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bırakıyorum. Görevi devralacak arkadaşlara başarılar dilerim" dedi.

Yazdığı mektubun pişmanlık ya da basit bir istifa dilekçesi olmadığını, Yanıldığını, yanıltıldığını ve incindiğini vurgulayan Muzaffer Leblebici, şöyle devam etti:
"Şunu anladım, böylesine önemli bir efsane kulübün Başkanı olmak demek yönetmek anlamına gelmiyormuş. Hiçbiri beni yıldırmadı, ümitsizliğe de düşürmedi. Gördüm ki bizi ayakta tutan bu şehir. Üzülerek söylemem gerekiyor ki Nevşehirspor Kulübü hala yalnız, sahipsiz ve korumasız. Böylesine onurlu kulübün bir Başkanı olarak irademizin sıfır olduğu bu yapıda daha fazla kalmayı doğru bulmuyorum. Gördüğüm lüzum üzerine değil, bu tutarsızlıklar ve prensipsizlikler üzerine istifa ediyorum. Bize devrim, değişim umuduyla güvenerek, bu kısa zaman içerisinde manevi desteklerini esirgemeyen çok değerli gerçek Nevşehirspor taraftarına ve delegelerine teşekkür ediyorum. Bugün ikinci yıldayım, gitmek mi zor, kalmak mı zor diye çok düşündüm. Beraber yola çıktığımız yönetici arkadaşlarımız ve bu şehrin gerçek paydaşlarını yarı yolda bırakmamak için çok çaba sarfettim. Ki, benim kitabımda ne bana güvenenleri yarı yolda bırakmak nede başarısızlığa asla yer yok, kaçmak terk etmek yok. Ben bu şehirde Nevşehirsporla birlikte bir olalım birlik olalım beraber Şampiyonluğa koşalım düşüncesinde olmayı ne kadar arzuluyorsam arzulayım ne yazıkki birileri farklı amaç ve düşünce içerisinde bu düşünceye çomak sokmaya çalıştıkları gibi, Birlik ve beraberlik içerisinde ki bir Nevşehirspor'dan adeta rahatsızlık duyarcasına bir tavır sergilemeye başladılar. Malesef bu yapılanlar karşısında kimsede çıkıp Dur diyen olmadı. Ama ne yazıkki, yapılan bu her türlü çirkinliklere rağmen yinede kalmak için direndim, ama olmadı." dedi.

Bıraktı Gitti Dedirtmem...!

Amaçlarının sadece spora gençliğe yatırım yapmak ve bu halis duygularla çıktıkları yolda Anadolu'nun bu kadim kentinde eksik olan bir profosyonel takım noktasında Nevşehirspor'u üst liglere çıkarmaktan gayrı hiçbir düşüncesininde olmadığını da ifade ederek, Ben Nevşehir'i de Nevşehirlileride çok sevdim çok seviyorum ama istenmediğim yerde de asla durmam. Yanlış anlaşılmasın ama bu halishane duygularla harcadığım zamanın ve yaptığım fedekarlığın karşılığı asla bunlar olmamalıydı. Artık, yatırımlarıda durdurma kararı almış bulunuyorum. 

Nevşehirspor adına Geçen yıl sadece Nevşehir Belediyesin'den destek aldıklarını ifade eden Leblebici, Belediye Başkanı Hasan Ünver'e de teşekkür ederken; Anlıyorum ki benim tek suçum Nevşehir'de doğmamak, Nevşehirli olmamakmış. Antepli değilde Nevşehirli olsa idim acaba aynı şekilde davranabilirlermiydi? Bunuda kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. İşte, takım onların, buyrun takımı siz "Şampiyon" yapın dedi.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'nin İstifa haberi, Nevşehir'de büyük Şok etkisi yaratacağa benziyor.