Nevşehirsporlu futbolcular Kaan Demircan ve Fatih Deniz dün Oynanan Kazan Belediyespor maçı sonrası memleketi Zonguldak'a giderken Aksaray-Nevşehir karayolu üzerinde kaza yaptılar. Kazada araçları büyük hasar gören Nevşehirsporlu futbolcular Kaan Demircan ve Fatih Deniz kazada yara almadan kurtuldu.

Nevşehir istikametinden Aksaray istikametine seyrederken aniden yola çıkan bir minibüse çarpmamak için manevra yapan iki otomobilden biri bahçeye uçtu, diğeri de yolda ters dönerek savruldu. 


Aksaray-Nevşehir karayolu Ihlara Bulvarı’nda meydana gelen kazada tek teselli can kaybı yaşanmamış olması...


Edinilen bilgiye göre, Nevşehir istikametinden Aksaray istikametine seyreden 06 BD 3266 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Mustafa Uygur (37), kavşaktan aniden yola çıkan bir minibüse çarpmamak için direksiyonu çevirdi. Kontrolden çıkan otomobil, 2 metre yükseklikten bir lokantanın bahçesine uçarak takla attı.

Kaza yapan otomobilin arkasından seyreden Nevşehirsporlu futbolcu Kaan Demircan (33) idaresindeki 67 DK 077 plakalı otomobil de minibüse çarparak yolda savruldu. Otomobilin bahçeye uçma ve takla atma anı an be an lokantanın güvenlik kameralarına yansırken, diğer otomobilin yolda savrulması da başka bir açıda bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada bahçeye düşen otomobilin sürücüsü burnu bile kanamadan araçtan çıkarken, diğer araç sürücüsü de kazayı yara almadan atlattı.

Kazaya neden olan minibüs ise olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, sürücü Mehmet Mustafa Uygur her ihtimale karşı ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayı anlatan Mehmet Mustafa Uygur, “Ben araçta tek başımaydım. Buradan bir araç bizi göre göre dönüş yapmak istedi. Diğer araba ona çarpmamak için benim şeridime geçti. Ben de ikisine birden vuracaktım, vurmamak için duvara vurdum ve aşağıya uçtum araçla birlikte” dedi.

Diğer araç sürücüsü Kaan Demircan ise, “Siyah bir arabaydı. Kaçtı gitti. Geldik ama o araba burada yok. Biz normal yolumuzdan geliyorduk. Orada bir araç bekliyordu. Yol da kalabalıktı zaten. O siyah minibüs aniden önümüze atladı. Biz de yanlamasına vurduk” şeklinde konuştu.

Geçmiş olsun...!
Nevşehirsporlu futbolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

Öte yandan Nevşehirspor Kulübü Geçmiş olsun mesajı yayımladı...
Futbolcumuz Kaan Demircan ve Fatih Deniz dün Oynanan maç sonrası takımın izinli olması sebebiyle memleketi Zonguldak gitmek için kendi aracıyla yola çıkmış ve yolda trafik kazası yapmıştır. Futbolcularımızın bu büyük kazadan hiç bir yara almadan kurtulması bizleri sevindirmiş olup araçta maddi hasar oluşmuştur.
Futbolcularımıza geçmiş olsun.
Nevşehirspor Yönetimi




Cihan