Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar Kasabası'nda 2013 yılında öldürülen Nezen Germiyen’in katili henüz bulunamazken, acılı baba Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan yardım istedi. 

- ACILI BABA BAŞBAKAN VE CUMHURBAŞKANINDAN YARDIM İSTEDİ 
- NEZEN’İN KATİLİ DÖRT YILDIR BULUNAMADI 
- BABA HÜSEYİN GERMİYEN: “BİR ÇOCUK DÜNYAYA BİR KERE GELİYOR, İKİNCİ DEFA GELMİYOR”


Nevşehir’de 2013 yılında öldürülerek bir araziye atılan 13 yaşındaki Nezen Germiyen’in katili henüz bulunamadı. Acılı baba Hüseyin Germiyen ise kızının her gün mezarında olduğunu söylerken, kanının son damlasına kadar katil veya katillerin bulunması için çalışacağını kaydetti. 

Germiyen, "Ben çocuğumun arkasındayım. Katilin bulunması için de kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim neye mal olursa olsun. Kim ne derse desin. Nezen’imin katili bulunana kadar mezarının başındayım. Allah’ıma yemin olsun katili bulunana kadar peşini bırakmayacağım. Yavrumun peşindeyim ben. İsterlerse bana kötü desinler, isterlerse iyi desinler. Kim ne derse desin ben çocuğumun peşini bırakmayacağım’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da seslenen acılı baba Hüseyin Germiyen, "Çocuğumun katillerinin bulunması için yardım istiyorum" ifadelerini kullandı. Germiyen, "Sayın Başbakanımın, Sayın Cumhurbaşkanıma buradan çağrı yapıyorum. 

Benim çocuğumun dört senedir katilleri bulunamadı. Katilin veya katillerin bulunmasını istiyorum. Allah razı olsun diyeceğim. Eğer bulurlarsa bana yardımcı olurlarsa Allah razı olsun diyeceğim. İnşallah başbakanımızın, cumhurbaşkanımızın bu konuya el atacağına inanıyorum. Çünkü Nezen çocuk dünyaya bir sefer geliyor. 

İkinci sefer gelmiyor. Ben yine diyorum kim ne dersin desin bunun için kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim. Başbakanımdan da cumhurbaşkanımdan da ben bunu istiyorum. Çocuğumun katillerinin bulunması için el atmalarını istiyorum. Emniyet teşkilatına da çağrıda bulunuyorum. 

Benim çocuğumun katillerinin bulunmasını istiyorum. Şuan da kim olursa olsun, babam olsun isterse kim olursa olsun herkes benim içim şüpheli. Benim çocuğumun katilleri bulunsun ben başka bir şey istemiyorum" diye konuştu.