Ceset nasıl ve nerede bulundu ?

Dün Nevşehir Betlik Mahallesi, Keçi Kalesi Mevkii’nde çobaklık yapan bir vatandaşımızın hayvanlarını otlatırken, çoban köpeğinin koku alması sonucu dere yatağına yakın, kayalıklar arasında cesedi bulmasıyla olay ortaya çıktı. Cesedin daha önce gömüldüğü ve yağmurların yağmasıyla gün yüzüne çıktığı tahmin ediliyor.

Ceset Nezen Germiyen’e ait olabilir mi ?
Bulunan cesetin 13 yaşındaki kayıp Nezen Germiyen’e ait olup olmadığı şuan için kesinlik kazanmamakla birlikte öne çıkan deliller ışığında Emniyet Birimleri Nezen’e ait olduğunu düşünüyor. Sebebi ise bulunan cesetin üzerindeki kıyafetlerin ve saçının Nezen’in son giydiği elbiselerle aynı olması olarak ön görülüyor.

Şimdi ne olacak ?
Şuan için programda da açıklandığı gibi ceset İstanbul Adli Tıp Kurumuna getirilerek aileden de alınan Dna örnekleriyle Nezen’e ait olup olmadığı kesinlik kazanacak.

Programda dikkat çeken ayrıntı neydi ?
Bugünkü yayında dikkat çeken ayrıntı Emniyet Birimlerinin Murat K.’ın evini aramaları ve arama sonucunda ellerinde delil torbalarıyla evden ayrılmaları oldu. Daha sonra edinilen bilgide Murat K.’nın Eşi Nurdagül K.’nında Emniyete götürülmeleri oldu.

Konunun özü yarın bizleri heyecan dolu yeni bir yayın bekliyor.

Kaynak:Müge Anlı Facebook Fan Yönetici Dincer