NTSO’dan Borsa’ya Tarihi Ziyaret
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası ile Ticaret Borsası seçimleri esnasında gerilen oda – borsa ilişkileri seçim sonrasında normal seyrine girmiş görünüyor.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı M. Arif Parmaksız ile Ticaret Borsası Eski Başkanı Tuncer Gök arasındaki gerilim nedeniyle kopma noktasına gelen Oda – Borsa ilişkileri Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası heyetinin borsayı ziyaretiyle normal seyrine döndü.

Ticaret borsasında İbrahim Salaş’ın Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesinin ardından yaşanan gelişmeler her iki sivil toplum kuruluşu arasındaki ilişkileri de önceki gibi olması gereken düzeye getirdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Ali Öbekli, Meclis Başkan Yardımcıları Zafer İnanır ve Mehmet Varol’un yanı sıra, Oda meclis ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Son derece neşeli ve esprili bir ortamda gerçekleşen ziyarette Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Ali Öbekli, Oda Başkanı M. Arif Parmaksız’ın Ankara’daki yoğun işleri dolayısıyla bu ziyarete katılamadığını ancak, kendisinin borsa yönetimine selamları olduğunu dile getirdi.

Öte yandan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, gerek Ticaret ve Sanayi odasında, gerekse Ticaret borsasında yaşanan seçimlerin ardından herkesin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

İnce, “Seçim demokrasimizin en önemli unsurlarından biri. Sonuçta bizler Nevşehir’e hizmet için buralara talip olmuş insanlarız. Birbirimizi kırmadan, incitmeden bir yarış içerisinde bulunmamız gerek. Bunu yapmak önemli. Seçimlerimiz tamamlandı. Artık birlik ve beraberlik zamanı” dedi.