61 Yaşındaki Leyla Doğan eşi Ertuğrul doğan ile 1974 yılında hayatlarını birleştirdi.Stüdyo çekimleriyle düğünlerini ölümsüzleştiren fotoğraflarıyla belgelemek adına fotoğraf çektirdiler ama 50 lira olan fotoğraf çekim bedelini ödeyemedikleri için Düğün Fotoğraflarınada alamamışladır.

" 39 Yıl sonra gelen mutluluk..."

Yıllar gelip geçti bir gün arkadaşları kendilerine ait düğün resimlerine Hacıbektaş ta bir fotoğrafçıda rast geldiklerini anlattıklarında şoke oldular.Bunun üzerine hemen ilk iş Hacıbektaş a bilet alıp bahsettiği fotoğrafçıya gelmek oldu.Burada bahse konu olan kendilerine ait düğün fotoğraflarını gördüklerinde ise göz yaşlarına hakim olamadılar.

 

Nevşehir in Hacıbektaş ilçesinde Fotoğrafçılık yapan Yakup Polat ise 1978 yılında askerden geldikten sonra bir meslektaşının iş yerini devraldığını söyledi.Bu fotoğrafada o zaman elime geçmişti bende 39 yıllık bir sır geçmişini bilmeden saklıyordum dedi.

 

Leyla ve Ertuğrul çiftleri 39 yıl sonrada olsa düğün fotoğraflarına ulaşmanın mutluluğu içinde Hacıbektaş ta ki Fotoğrafçıya 200 TL ödeyerek fotoğraflarını aldılar.

Not:Fotoğraf sembolize edilmiştir...