Okur Veteranlar Spor Kulübü Başkanı Levent Güneş ile spor kulübü üyesi ve aynı zamanda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın nezaretindeki üyeler,  Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Nevşehir Toki Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürlüğü ile Nevşehir Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile başlatılan kan bağış kampanyasına destek olmak amacıyla okulu ziyaret ederek kan bağış kampanyasına katıldı.

Kan bağışının gereksinimine değinen Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, insan hayatının kurtarılması başta olmak üzere kişilerin kendi sağlıkları açısından kan vermenin büyük önem taşıdığını ifade etti. Taşğın, “Kızılay Haftası dolayısıyla Kan Merkezi ile Toki Kız Teknik ve Meslek Lisesinin anlamlı bir kampanya başlattığını öğrendik. Bizde gönüllülerden ve sporseverlerden oluşan Okur Veteranlar Spor Kulübü üyeleri olarak bu anlamlı kampanyaya katkıda bulunmak istedik. Sağlıklı kişilerin kan bağışı kan bekleyen insanlarımızın yanı sıra kendilerinin sağlığı açısından da büyük önem taşımakta. Bu nedenle sağlıklı herkesin bu ve buna benzer kampanyalara destek olması gerekir. Bu kampanyayı düzenleyen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kızılay Kan Merkezi Başhekimi Dr. Süleyman Kurt ise bu anlamlı günde kendilerine destek olmak amacıyla gelen Okur Veteranlar Spor Kulübüne teşekkür etti.

Okur Veteranlar Spor Kulübü üyeleri ve kampanyaya destek vermek isteyen duyarlı insanlar daha sonra kan bağışında bulundu.