90 Gün Çaşılması Proje kapsamında, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu  tarafından İl Genel Sekreterlikler karşılıklı eşleştirildi. Nevşehir  ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Osmaniye ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile eşleştirildi. Genel Sekreterlikler, ‘90 Gün Çalışması’ çerçevesince ilgili genel sekreterliğin çalışmasını yerinde incelemek üzere Genel sekreterliğimize ve bağlı tesislerimizden Dr. İ. Şevki Atasagun  Nevşehir Devlet Hastanesi, Ürgüp Devlet Hastanesi  ziyaret edildi, tesis içindeki Ünite ve bölümlerde inceleme ve temaslar yapıldı.
 
Ziyaret Kapsamında Osmaniye Kamu Hastaneleri Birliği  Genel Sekreteri Uzm. Dr. Cem Uraldı, Tibbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Fazlı Aslan, İdari Hizmetler Başkanı Murat Türk, Osmaniye Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Op. Dr. Faruk Salıoğlu, Kadirli Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Şamil Gerek,  Düziçi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Nuri Konca Nevşehir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize gelerek Genel Sekreterimiz Dr. Atila Oğuz Boyalı ve İdari Hizmetler Başkanı Bülent Filizer, Nevşehir Devlet Hastanesi Tesis Yöneticileri ile birlikte Önce Dr. İ. Şevki Atsagun Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Ünitesi, Eczane, Yoğun Bakım Üniteleri, Diyaliz Merkezi, Poliklinikler, Laboratuvar, Kat Servisleri gezilerek Hastane Yöneticisi Dr. Hakan Serçe ve Başhekimi Op .Dr. Ömer Anlar'dan bilgi aldılar.
 
Genel Sekreterimiz Dr. Atila Oğuz Boyalı  Hastane içindeki daha önce Başhekimlik Katı olarak kullanılan yerin yeni  bir proje çizilerek, bakanlıkça onaylandıktan sonra Genel Yoğun Bakım  yatak sayısının artırılması için başlatılan ve bitmek üzere olan inşaat alanında inceleme yaparak konuk Genel Sekreter Op. Dr. Cem Uraldı'ya bilgi verdi. Ayrıca aynı katta yine Hastane Satın Alma Birimi olarak kullanılan yere proje kapsamında yapılan inşaat değişikliği ile kısa süre sonra açılacak olan Nükleer Tıp Merkezi, Sintigrafi cihazı hakkında bilgi verdi. Daha sonra birlikte öğle yemeğine geçildi.Gelen konuklara günün anısına çini tabak hediye edildi.
 
Osmaniye'den gelen konuk Genel Sekreter ve Yönetimdeki İnceleme Heyeti Ürgüp Devlet Hastanesine geçerek burada da temas ve incelemelerde bulundu.
Nevşehir KHB Haber