Türkiyenin en büyük Atasay Özaltın Altın Market mağazası Nevşehirde yine ilkleri yapmaya devam ediyor.

Annelerin hayalindeki adeta pırlanta gibi parlayan suyolu bilezik 750 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese Atasay Özaltın Altın Market ’den hediye…


Özaltın Atasay Altın Market'den Anneler Gününe Özel  

Anneler Günü’nde en değerli varlığınız annenize unutamayacağı bir hediye almaya ne dersiniz? Her yaşam biçimine ve stile uygun tasarımlarıyla mücevherleri ikonik bir şıklığa dönüştüren Atasay Özaltın Altın Market , “Anneler Günü”nde annelere duyulan sonsuz sevgiyi anlatmak için binlerce ışıltılı seçenek sunuyor.  

En özel anları kutlanmaya değer kılan Atasay Özaltın Altın Market , Anneler Günü’ne özel hazırladığı kampanya ile hem sizi hem de annenizi mutlu edecek. Bugün ve 10 Mayıs 2015 tarihinde Atasay mağazalarındaki altın ve pırlantalı ürünlerde yapacağınız 750 TL ve üzeri tüm alışverişlerde “925 ayar Gümüş Unistar Zirkon Taşlı Su Yolu Bilezik” tüm annelere ve annelerine sürpriz yapmak isteyenlere hediye!
 
Işıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Atasay koleksiyonlarında yer alan binlerce üründen birini annenize hediye ederek ona unutamayacağı bir Anneler Günü yaşatmak için Sizde Atasay Özaltın Altın Market Mağazasına uğramanız yeterli.

 

Sektöründe Türkiyeye örnek olan Atasay Özaltın Altın Market Anneler Gününe özel yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerinize  Unique Star Zirkon su yolu bileklik hediye ediyor. Bitmedi Ayrıca Asgold Coronet pırlanta ürünlerde Anneler gününe özel indirimler ve özel hediyeler veriyor.

Atasay  Özaltın Altın Market

Camicedit Mah.Tahmis Sok.Sarraflar Çarşısı NEVŞEHİR

Tel:0 384 212 26 96