Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4.'cü yıl dönümünde bir mesaj yayımlayan Özel Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren; " 15 Temmuz Milleti bayraksız, vatansız ve devletsiz bırakma girişimidir. Çünkü bu girişimde bulunan ihanet şebekesinin ne millet diye, ne bayrak diye, ne vatan diye, ne devlet diye bir derdi yoktur.

15 Temmuz’da Çanakkale ruhuyla adeta bir diriliş öyküsü yazan bu kahraman milletin bir ferdi olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Hain darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir ve daha niceleri bu ülkenin istiklali ve istikbali için canlarından vazgeçtiler. Türk Milletinin iradesine kastedenler, milletimizin iradesine yenilmeye mahkûmdur.  Bu duygu ve düşüncelerle, milleti, vatanı, bayrağı uğruna canını veren tüm şehitlerimizle birlikte 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Vatan size minnettardır” dedi.