NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Salim Özmen ve oda genel sekreteri İlgi Çetinkaya 01-07 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Nevşehir Belediyesi Zabıta Amirini makamında ziyaret ettiler.

Neye Niyet, Neye Kısmet

Ziyarette zabıta Amiri ve çalışanlarına bir sepet dolusu meyve ikramında bulunan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Salim Özmen, Nevşehir Zabıtasının ilimizde pazarcı esnafının her türlü sorunu ile yakından ilgilendiğini ve destek olduğunu dile getirdi.

Özmen, “Nevşehir Belediyemizin değerli Zabıta Amiri ve beraberinde mesai arkadaşlarıyla birlikte ilimizde pazarcı esnafımızın her türlü sorunlarıyla sağ olsunlar yakından ilgileniyor ve destek oluyorlar. Gösterdikleri fedakar çalışma nedeniyle başta Zabıta Amirimize ve beraberindeki tüm mesai arkadaşlarına tüm pazarcı esnafımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Nevşehir Belediyesi Zabıta Amiri Yaşar Karaaslan ise Nevşehir’de pazarcılar odası ve pazarcı esnafı ile uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çekti.

Bu arada ziyaret esnasında Zabıta Amiri Yaşar Karaaslan’ın doğum günü olduğu bilgisini alan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Neye niyet, neye kısmet derler. Sayın Zabıta Amirimizin bu fırsatta doğum gününü de kutluyor, ailesiyle, sevdikleriyle sağlıklı ömürler diliyoruz” ifadesinde bulundu.