NEVŞEHİR(MHA) Hizmete girdiği günden bu yana Nevşehir halkının büyük ilgisini gören, Vatandaşlara alışveriş merkezlerindeki kolaylıkları da sağlayan Nevşehir pazaryerinde gelen talepler üzerine alışveriş araçlarının sayısı da artırılıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Osman Güneri, ramazan bayramı öncesinde Nevşehir halkının çok büyük ilgisi ile karşılaşan Pazar yerinde oda başkanlığına gelen talepler doğrultusunda alışveriş araçlarının sayısının artırılacağını söyledi.

Tıpkı süpermarketlerdeki gibi Vatandaşlara önemli kolaylıkların sağlandığı Nevşehir Pazaryerinde müşteri memnuniyetinin kendileri açısından önem taşıdığına dikkat çeken Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Güneri, “Pazaryerimiz çok şükür 6 aylık bir zaman diliminde halkımızın ilgisini görmeye devam ediyor. Bu ilginin vereceğimiz yeni hizmetlerle daha da artacağı düşüncesindeyim. Bayram öncesinde yaşanan muhteşem alışveriş hareketliliği ile birlikte vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Pazar yerimizdeki alışveriş araçları sayısını artıracağız. 100 alışveriş aracı artık ihtiyaca cevap veremez hale geldi. Hemen hemen her konuda olduğu gibi bu konuda da Nevşehir Belediyemizin katkısı olacak. Alışveriş aracı sayısını 250’ye çıkaracağız. Vatandaşımızın pazaryerimizde daha rahat alışverişini yapmalarını sağlamak amacındayız” dedi.