Değerli aile büyüğümüz, muhterem babamız MEHMET PEKŞEN'in  vefatı nedeniyle gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmayan tüm eş, dost akraba ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz dedi.

Pekşen Taziye mesajında;

18.04.2016 -11 Recep 1437 Pazartesi günü sabah saat: 07,55 te Hakkın rahmetine kavuşmuş olan muhterem babamızın vefatı sebebiyle bizzat cenaze defin işlemlerine iştirak ederek, taziye için fakirhanemize teşrif eden, telefon ve mesajla acımızı paylaşan, merhum babamızın ruhu için hatim, sure ve Kur'an-ı Kerim okuyan, Salavatı şerife ve tevhid okuyan tüm eş dost Hafız ögrecilerimize ve hanım kardeşlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca okunan hatimlerin bir kısmının duasını Medine-i Münevvere Ravza-yı mutahharada yapan kıymetli Hoca efendi ve hoca hanım kardeşlerimize de teşekkür ederiz. Allah cümlenizden razı olsun. Rabbım cümle geçmişlerimizin kabirlerini cennet bahçelerinden bir bahçe ve makamlarını cennet ve cemalullah kılsın İnşallah...

İbrahim PEKŞEN (PEKŞEN Ailesi )

FİB Haber.com ailesi olarak; Hayatını kaybeden merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.
إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

"Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)