Yüzde yüz Türkiye yapımı milli çizgi filmimiz Pepe Türkiye'de minik hayranları için TRT ve Show Tv’de yayında.

Yayın Saatlerini iple çeken Minik hayranlarını adeta ekranlara kilitleyen Ailemizin küçük üyesi Pepee Türkiye'de tüm çocukların vazgeçilmez tutkusu olarak Türkiye de çocukların fenomeni ve rekortmeni olmayıda sürdürüyor.

Şarkılarıyla nasihatlarıyla küçüklerini seven koruyan büyüklerine saygıda kusur etmeyen çizgi film kahramanı Pepee güzel ahlakı ilede çocuklara iyi bir örnek oluyor. Çocuklarla birlikte anne ve babalarında çok sevdiği Pepe izlemeye doyamadığınız yeni bölümleri ile yayında.

Pepee Yıkanmayı çok seviyor , Pepee şarkıları kalbim kırıldı, Show Tv pepee şarkıları dinle izle Pepe izle hayranı olduğumuz pepee ile birlikte çocuklar çizgi filmini izleme yolunda rekor seviyede çıkardı. Pepee hafta sonu hangi bölümler ile yayınlandı? Yeni bölümde pepe neler yapacak? Pepee çizgi filmi izlenme rekorları kırmayı sürdürürken, kardeşi, annesi ve babasıyla maceraları , Dedesinin tosunu, Pepee son bölüm’leri şimdi Show Tv’de, detaylar fibhaber.com da..



Milli Çizgi Film kahramanımız pepe son bölüm’leri ile Show Tv’de izlenmeye devam ediyor! Düşyeri Çizgi Film Sütüdyoların’da doğan ve ilk olarak TRT ÇocukTv’de seyrettiğimiz ve sonrasında Show Tv’ye transfer olan pepe küçük hayranlarına eğitici ve öğretici bölüm’leri ile yayınlanmaya devam ediyor. Pepee büyüdü okullu oldu, birde kardeşi var adı bebe. Bebe ile hoş vakitler geçiren Pepeebir sürü arkadaşlıklar edindi. Bibi, Zeze, Keke, Zulu gibi sevilen pek çok arkadaşı ile pepee son bölüm videoları Show Tv’de.

ÇİZGİ FİLM: PEPEE

YAYIN KANALI: SHOW TV

YAYIN SAATİ: 08:50

YAYIN GÜNÜ: HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU PEPE YAYINDA

SHOW TV PEPE SON BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ