AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar 2019 yılının ilk saatlerine emniyet güçlerini, itfaiye canlı bahis siteleri erlerini, sağlık çalışanlarını ve fırıncıları ziyaret ederek girdi. 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı açıklamasında, "Güvenliğimiz için, sağlığımız için ve toplumumuzun temel ihtiyaçları için gece, gündüz, resmi tatil demeden çalışan emniyet güçlerimizi, itfaiye erlerimizi, sağlık çalışanlarımızı, fırıncılarımızı ziyaret ederek yeni yıla girdik. Şu an diğer vatandaşlarımız evlerinde sevdikleri ile birlikte yıl başına girerken onların rahatı için gecesini gündüzüne katıp 24 saat hizmet veren bu değerli insanlarla birlikte yeni yıla girmek bizleri mutlu etti. Her birinden Allah razı olsun. 2019'un ülkemize, milletimize ve Nevşehirimize hayırlar getirmesini, güzel günlere vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyorum" şeklinde konuştu. 

AK Parti İl Başkanı Yanar da açıklamasında, "Sevdamız Nevşehir için çıktığımız bu kutlu dava yolunda emeklerini esirgemeden gecesini gündüzüne katarak çalışan kardeşlerimizi yeni yılın ilk saatinde Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile birlikte ziyaret ettik" dedi.