Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’i   makamında ziyaret ederek, Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti ve hayırlı olması  temennisinde bulundu.

Ziyarette konuşan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediyesi ile bugüne kadar  işbirliği içerisinde ciddi projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Bağlı, Belediye Başkanı Atilla Seçen’e de görevinde başarılar diledi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi   ile her alanda yakın işbirliğinin sürdürülmesi için bundan sonraki süreçte de  çalışmaların yürütüleceğini kaydetti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’de,  Rektör Bağlı’nın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversite ile Nevşehir Belediyesi arasındaki geçmişteki işbirliğinin, .bundan sonraki süreçte de kesintisiz devam edeceğini dile getirdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e ziyaretin anısına çini tabak takdim etti.