Nevşehir'de  iletişim sektörünün lider ismi Şahinler İletişim 11. Yaşını Kutluyor. Şahinler İletişim firma sahibi Şahin Paltacı; " Bu yolculuğumuzda bizleri yalnız bırakmayan tüm Nevşehirlilere teşekkür ederiz." dedi.

"Aslında herşey 3310'la başladı..."

Şahinler İletişim firma sahibi Şahin Paltacı işe başlama hikâyesini ise şöyle anlattı; “İstanbul'da iken, oğlum Uğur'un şarz aleti almak için çalışmaya başladığı bir cep telefoncuda başlayan serüvenimizde, İlk 1 haftalık çalışması sonucu şarz aleti, bir hafta daha çalışıp kılıf alıyor. Daha sonra altı yıl çalışıyor ve sonra kendi dükkanımızı açıyoruz. Beş yıl orada çalışıyoruz daha sonra Nevşehir'e geliyoruz. Beş yıldırda burada hizmet vermekteyiz. İşletmemizde telefon tamiri ile ilgili bütün programları yapıyoruz. Ayrıca ekran ve cam değişimi yapıyoruz. Sıvı temas'lı cihaz'lara bakım yapıyoruz." dedi.

Firma sahibi Şahin Paltacı, “2009 yılın'da İstanbul Kasımpaşa'da başlamış olduğumuz iletişim sektöründe şimdi Nevşehir'de müşterilerimize hizmet etmekteyiz.  Turkcell dijital satış noktası Vodafone, Türk Telekom alt bayilikleri olaraktan hizmet etmekteyiz. Ayrıca, Fatura ödeme noktasıyız. Turkcell, Vodofone, Türk Telekom,MEPAŞ, Su, Doğalgaz, Bağkur, Trafik cezası, Araç sigortası yapıyoruz. 

Nevşehir'de Şahinler İletişim firma sahibi Şahin Paltacı'nın açıklamasını içeren videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!

-Sabah 08.00 ila akşam 20.00 Hafta sonu Cumartesi- Pazar olmak üzere her gün açığız. 

-Bize ilgi ve alakanız gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.

Adres: Atatürk Bulvarı. Kapucubaşı Mahallesi  No:67/A NEVŞEHİR
GSM: 0 531 585 50 50
Tel: 0 384 213 98 88