Selda Grosle nin annesi Kevser hanım merakla evlatlarından gelecek hayırlı haberleri beklediklerini söyledi…

ATV Ekranlarının fenomeni Müge Anlı Tatlı Sert te de uzunca süredir aranan Selda Grossle ve Tunç Boztepe konusunda Nevşehir emniyetinin ise çalışmaları aralıksız sürüyor.


10 Aydır kayıplar...

Gelin bu sır kayıp olayını tekrardan hatırlayalım…

Selda Grosle ve Tunç Boztepe Başına Ne Geldi? İşte son gelişmeler

Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağevlerinde devam eden yemeğin ardından arabalarıyla birlikte kaybolan ve o günden bugüne aradan geçen yaklaşık 11 aylık sürede bir haber alınamayan 42 yaşındaki Tunç Boztepe ile iş ortağı 41 yaşındaki Selda Grosle'nin aranmasına devam ediliyor…

 

2 Ağustos 2012 tarihinde önce evde başlayan daha sonra Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağevlerinde devam eden yemeğin ardından arabalarıyla birlikte kaybolan ve o günden bugüne aradan geçen 8 aylık sürede bir haber alınamayan 42 yaşındaki Tunç Boztepe ile iş ortağı 41 yaşındaki Selda Grosle'nin aranmasına devam ediliyor. Avanos'un kayıpları Selda ve Tunç'u bulmak için Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nüce yapılan geniş aramaların ilkinden bir sonuç alınamamıştı.

 

Şuan Küçük Kevser ve ağabeyi Niyazi ise annelerini çok özledikleri ve biran önce annelerine kavuşmak istediklerini belirtiyorlar.

 

 Nevşehir kamuoyu Selda ve Tunç olayında yeni gelişmeleri merakla bekliyorlar…