Edinilen bilgiye göre, il merkezine uzaklığı ve meşhur yokuşu ile Vatandaşı canından bezdiren SGK İl Müdürlüğüne ve müdürlüğün hizmetlerine ulaşımı kolaylaştırmak adına SGK İl Müdürlüğü eski Bağ-Kur binasına talip oldu.

Uzun süredir boş olan eski Bağ-Kur binasında yapılacak ufak çaplı bir onarım çalışmasının ardından birkaç ay içerisinde Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü merkez binasının yanında il merkezinde Vatandaşın rahatlıkla ulaşabileceği eski Bağ-Kur binasında da hizmet vermeye başlayacak.

 Protokol Bozuldu

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de uzun süredir ne olacağı merak edilen eski Sosyal Sigortalar Hastanesi binası Sağlık İl Müdürlüğü tarafından kullanılacak.

Geçtiğimiz yıllarda TOKİ’ ye devir edildiği açıklanan ve TOKİ’ nin söz konusu binayı ya da alanı ne amaçlı kullanacağı bir türlü açıklanmayan eski sosyal sigortalar hastanesinin yapılan anlaşmanın bozularak tekrar il sağlık müdürlüğüne kaldığı öğrenildi.

Uzun süre atıl bir şekilde kalan binanın onarımdan geçirilerek Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hizmet binası olarak kullanılabileceği belirtiliyor.