Nevşehir DERSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Turizm Komite Başkanı ve Göreme Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ali Soydemir İsrail’in Filistinlilere yaptığı soykırımı kınadı.

Yaptığı açıklamasında ‘İsrail bebek, çocuk, anne demeden, insanlığa sığmayacak şekilde bütün masum insanları katletmekte, bunu kesintisiz devam ettirmektedir’ ifadelerini kullanan Soydemir mesajında şunları dile getirdi:

“Mübarek Ramazan Ayının başlaması ile beraber Filistin’de saldırılarına devam eden İsrail, öldürme yönündeki vahşetini bir kez daha göstermiştir. İnsan onur ve haysiyetine aykırı gerçekleştirilen bu saldırıları şiddetle kınıyor, lanetlerin zalimlerin üzerine olması temennisiyle yüreğimizde yara, dilimizde duayla bütün dünya insanlarını, uluslararası örgütleri gerçeği görmeye davet ediyoruz. Resmen soykırım yapan bu canilerin kendi kanlarında boğulmasını diliyorum. Kudüs Müslümanlarındır ve kıyamete kadar da Müslümanların olarak kalacaktır. Bizler Türkiye olarak Filistin halkının yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.”