NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, AKP hükümeti ile hiçbir düşüncelerinin pekişmediğine dikkat çekerken, iktidar nedeniyle en çok eleştirilen kesimlerin başında Saadet Partisi ve Milli Görüş Hareketinin geldiğini ifade etti.

 

AKP nin içerisinde çok sayıda ismin Milli Görüş Hareketinden gitme isimler olması nedeniyle Milli Görüş Hareketinin yıpratılmaya çalışıldığını söyleyen Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, şu an için iktidar partisi ile hiçbir düşüncelerinin aynı olmadığını dile getirdi.

 

Saadet Partisi İl Başkanı Simit, “Bu Vatan Bizim, başka vatanımızda yok. Milli görüşün önünü, Bizde o hareketteyiz, biz de milli görüşçüyüz diyerek kestiler. Ama şu an ne olduğu belirsiz bir yönetim var Ülkemizde. Bu ülkenin tabanına hitap edebilecek bir hükümet var başımızda. Bir gün başka türlü, öbür gün başka türlü. Bir gün önce söylediğini iki gün sonra yalanlayan, kendi kendini yalanlayan bir hükümet var başımızda. Biz bunlardan rahatsızız. İşte bunları sizin içinizden gelenler, sizin yetiştirdiğiniz kişiler denilerek Milli Görüş hareketimiz eleştiriliyor. Bu durumdan ciddi manada rahatsız oluyoruz. Ama şunu söylemem lazım ki, Şu an ki iktidar partisi ile bizim düşüncelerimiz asla birbirine uymuyor. Sadece inanç olarak biriz. Başka türlü hiçbir birlikteliğimiz yok AKP Hükümeti ile” açıklamalarında bulundu.