Ökçe ve Gül Ailelerinin bu en mutlu günlerinde düğün merasimlerine davetliler çok büyük ilgi gösterdi.

Sümeyye & Burhan GÜL çiftinin Düğün Merasimlerine Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk,Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz,AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi Müdürü Seyrani İpek,AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile yaklaşık 800 kişilik çok sayıda iş adamı ve davetliler katıldı.

Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün merasimiyle Nevşehir'in Düğün ve Sünnet için önemli mekanlarından Kapadokya Park'ta şimdiye kadar görülmemiş bir konsepte süslenen Gelin Yolu Gelin masası ve rengarenk ışıklarıyla Sahnesi ve Fikret Çapacı nını başarılı sunumlarıyla bütün davetlilerden tam not aldı.

Genç çiftlerin Nikah şahitliğini TKDK Nevşehir İl Koordinatörü Murat Asiltürk,Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz,AK Parti Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi Müdürü Seyrani İpek yaptılar.

Düğün öncesi AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider'in Gül Çiftleri için gönderdikleri Tebrik telgrafları okundu...

Nikah sonrası Gümüşkent yöresinin olmassa olmazı Davullu zurnalı halayı davetlilerden büyük beğeni topladı.

FİB Ajans organizasyon tarafından gerçekleştirilen Düğünde, vur patlasın çal oynasın gönüllerince eğlenen davetliler sahneyi hiç boş bırakmadılar.

FİB ajans Organizasyon olarak Genç çiftlerimiz Sümeyye Ve Burhan GÜL Çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...
0 384 212 9 444
nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı



Gelin Yolu

Gelin Masası

Kamera Fotoğraf çekimleri

Masa-Sandalye Giydirme

Ses sistemi

Işık Sistemi

Orkestra

Palyaço

Animatörler

İlahi Grubu

Şamdan

Davetiye

Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın. ALO :0 384 212 9 444