AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av Kazım Sunar, bir takım çevrelerce kasıtlı olarak çıkartılan ve partimize zarar getirecek bu tür anlamsız dedikodulara şimdiye kadar cevap verme gereği bile duymadığını fakat vatandaşlarımızı yanlış olarak bilgilendireceği düşüncesiyle bu açıklamayı şimdiden yapma gereği duydum dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Kazım Sunar açıklamasında kendisinin görevden alınacağına ilişkin iddialara şöyle cevap verdi: "İl başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirdiğini vurgulayan Sunar: "Ben ve tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarımız görevlerinin başında. Bayramdan sonra bir değişiklik olacağı konusu söz konusu değil. Biz görevimizin başındayız ve görevimizi layıkıyla yapıyoruz" ifadelerini kullandı.Sunar şuan Teşkilatımızla birlikte bir taraftan Ramazan ayının maneviyatını vatandaşlarımızla hissetmeye gayret gösterirken bir taraftanda Yerel seçim çalışmalarını yürütüyoruz.Allah kısmet ederse 2014 Yerel Seçimlerinde Partimiz olarak Tüm Ülke genelinde olduğu gibi İlimiz Nevşehir ve genelindede AK Parti rüzgarları esmeye devam edecek dedi.
2014 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için sandık kurul üyelerinin belirlenmesinin de tamamlandığını ve eğitim çalışmalarına başlayacağını bildiren Sunar, 2014 Yerel seçimleri ülkemiz ve şehrimiz adına büyük önem arz ediyor bu bilinçle çalışmalarımızı tüm teşkilat arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek halkımızla paylaşarak büyük bir kararlılıkla sürdürüyoruz dedi.

Sunar: "Bu vesile ile Tüm Nevşehir Halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum Saygı sevgi ve dualarla dedi..."