Tatlarin belediyesi araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin belediyesine 8 ton su kapasiteli Arozöz Kamyonu aracı hibe edildi. Bakanlık tarafından hibe edilen 410 bin TL değerindeki kamyonu Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman teslim aldı.

Belediye Başkanı Adıyaman; "Tatlarin Belediyesi olarak göreve başladığımız ilk günlerden itibaren halka daha iyi, daha hızlı, ve daha verimli bir hizmet sunabilmek amacıyla araç ve ekipmanlarda yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz, dönem dönem bütün fırsatları göz önünde bulunduruyoruz, araçlarımızı yenileme ve geliştirme çabasında olduk. Bu aracımızda Çevre ve Şehircilik Bakanlığından  talebimiz üzerine Hibe olarak gönderilmiştir. Bu Hizmetin Kazandırılmasında Emeği Geçen İl Başkanım Sayın Av. Mustafa Rauf Yanar, Milletvekillerimiz Sayın Ecz. Mustafa Açıkgöz Ve Sayın Yücel Menekşe’ye Kasabam Ve Şahsım Adına Sonsuz Şükranlarımı Sunarım.... Bu aracında Tatlarin kasabamıza ve tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Hibe edilen araç Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman tarafından teslim alınarak Tatlarin Belediyesi araç filosuna eklendi.