Nevşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından “Gençliğe Değer” projesi kapsamında 2018/2019 Yarıyıl tatilinde tekvandocu bayan sporculara yönelik Manevi Değerler Eğitim Kampı yapıldı.

Dini, ahlaki, kültürel ve medeniyet değerlerimizi yeni nesillere taşıyabilmek, gençlere dini ve manevi alanda rehberlik yapmak için, birçok alanda çalışmalarını sürdüren Nevşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tekvando sporcularına, kurumlar arası imzalanan işbirliği ve protokol çerçevesinde bir eğitim kampı düzenledi.

Kamp öncesi Nevşehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri ve tekvandocu  bayan sporcular, İl Müftüsü Öztürk’ü ziyaret etti

Ziyarette İl Müftüsü Öztürk, sporcularla bir süre sohbet etti.

İl Müftüsü Öztürk, “Yapılan protokol çerçevesinde düzenlenen kampta bir taraftan gençliği inanç, ahlak ve ibadet kompozisyonu içerisinde her türlü kötü davranış kalıpları ve bağımlılıklardan uzak tutmayı hedeflerken, diğer taraftan onların kalplerinin sevgiyle, dimağlarının bilgiyle aydınlanması hedeflenmiştir .” dedi. İl Müftüsü Öztürk, “Geleceğimizi inşa edecek gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla başkanlığımızca muhtelif çalışma programları ve hizmetler yürütülmektedir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Öztürk,  sporculara teşekkür ederek Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitap hediye etti.

İl Müftümüz Yakup Öztürk, Müftü Yardımcımız Yaşar Bolat, Aile ve İrşat Rehberlik Bürosu Uzmanı Hatice Bahacan ve Bayan Gençlik Koordinatörü Nermin Küçük hocalarımızın konuşmacı olarak katıldığı; Gençlik ve Manevi Değerler Eğitim kampında “Yaratılış Gayesi”, “Sosyal Medya ve Gençlik”, “Gençlikte Manevi Değerler”, “Gençliğin Meseleleri”, “Gençlik ve Aile Dönemi” konuları ile birlikte hüsn-i hat ve ebru eğitimleri yapıldı.

Manevi Değerler Eğitim Kampı, Diyanet işleri Başkanlığınca hazırlanan muhtelif sinevizyon gösterisi ardından son buldu.