30 Nisan 2018 Pazartesi günü Göreme Aşk Vadisinde meydana gelen tek taraflı trafik kazası sonrası ağır yaralanan Nevşehir Belediyesi Basın Yayın Birimi çalışanların dan Fotoğraf Sanatçısı Hasan Galip Temur, geçirdiği iki ameliyat ve yoğun bakım sürecinden sonra ayağa kalktı. İlk olarak Nevşehir Gündemin adresi www.fibhaber.com u ziyaret ederek FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'ı ziyaret eden Temur, bu süreçte gösterdiğiniz yakın ilgi ve alaka için sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Temur'dan Ameliyat sonrası teşekkür mesajı

 Geçirdiği elim Kaza sonrası tüm Nevşehir halkının seferber olarak hep yanında olduğunu söyleyen Temur, "Bizi kara günümüzde yalnız bırakmayan gerek arayan gerek mesaj yazan gerek gelip acımıza bizzat ortak olan herkezden Allah razı olsun. İyiki varsınız." dedi.

Kaza anını hatırlamadığını söyleyen Temur gözlerimi açtığımda Aksaray Devlet Hastanesindeydim. "Allahıma binlerce şükür ediyorum. Rabbim beni korudu" dedi. Şuan için hala acılarım var ama çok şükür sağlık durum iyiye gidiyor diyen Fotoğraf Sanatçısı Hasan Galip Temur, Nevşehir ve Aksaray Devlet Hastanesi’nde ameliyatımı başarıyla gerçekleştirerek beni sağlığıma kavuşturan Doktorlarıma, ameliyathane görevlilerine, yine görevli hemşire ve personele, beni hastanede bir dakika yalnız bırakmayan aileme, ayrıca gerek hastaneye ziyaretime gelen ve telefonla arayan başta Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş’a, Belediye Başkanım Hasan Ünver'e, Nevşehir Milletvekillerimize, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’a, Turizm sektöründeki büyüklerime, beni yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarıma,  dostlarıma ve arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun .Kimsenin başına vermesin" dedi.

Bizde değerli meslektaşımız Hasan Galip Temur'a bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor biran önce iyice iyileşmesini Cenabı Allahtan niyaz ediyoruz.