Nevşehir’de ve İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle THY‘nin İstanbul Nevşehir arası uçuşları iptal edildi.  THY’den konuyla ilgili yapılan açıklamada; “THY’nin akşam saatlerinde yapılması planlanan İstanbul ve Nevşehir karşılıklı seferlerinin ise havanın durumuna göre netlik kazanacağı belirtildi.”

THY, 81 Seferi İptal Etti...
Yani şuan için
 İstanbul – Nevşehir arası uçuşların ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmış değil.
Havayolu şirketlerinin özellikle Doğu ve Güney Doğu seferleri bu illerdeki elverişsiz hava şartları sebebiyle gecikmeli hareket ediyor. Kar yağışı sebebiyle hem Atatürk hem de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sürekli pistlerde temizlik çalışması yapılıyor. THY'nin Atatürk, Sabiha Gökçen ve Esenboğa havalimanlarında 55'i iç hatlar, 22'si dış hatlar olmak üzere toplam 77 seferi iptal edildi. 
Iç hatlarda; bazı Diyarbakır, Gaziantep, Şırnak, Trabzon, Erzurum, Adana, Antalya, Kayseri, Denizli, Batman, Nevşehir, Adıyaman, Kahramanmaraş seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. 
Dış hatlarda ise; Trablus, Tebriz, Musul, Bakü, Budapeşte, Nürnberg, Belgrad, Saraybosna, Tiflis, Donetsk, Priştine seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.